Hypotheekadvies

Vrijblijvend oriëntatie gesprek

De aankoop en financiering van een huis is bijzonder en spannend. Of het nu gaat om een hypotheek voor je eerste huis, een aanvullende financiering voor een verbouwing of je kinderen financieel helpen bij de aankoop van hun woning. Het begint altijd met een persoonlijk en op maat hypotheekadvies. En dat is precies waar wij goed in zijn.

Plan een vrijblijvend oriëntatiegesprek:

Deskundige begeleiding

Wat kun je verwachten?

Door jarenlange ervaring kunnen onze specialisten voor iedere persoonlijke situatie een maatwerk advies geven. Jouw woonwensen zijn bij ons in vertrouwde handen. 
Wat kan je van ons verwachten?

Oriëntatie gesprek

We bespreken jouw wensen en persoonlijke situatie.

Start adviestraject

Inventariseren van jouw financiële situatie. Berekening van jouw mogelijkheden. Opstellen van jouw persoonlijk en op maat gemaakt adviesrapport.

Bemiddeling

Wij zoeken de beste aanbieder voor jou, bemiddelen met hypotheekverstrekkers, zodat er een passend aanbod van de juiste aanbieder door jou getekend kan worden.

Plan direct een afspraak in

Wanneer komt het jou uit?

Plan hier direct een afspraak met een van onze adviseurs.

Advies op maat

Keuze uit alle hypotheekaanbieders

Omdat wij bemiddelen voor alle hypotheekaanbieders kunnen wij altijd de beste voorwaarden en scherpste rente passend bij jouw situatie aanbieden.

Waarom kiezen voor newfin?

Elke situatie is anders, newfin biedt oplossingen op maat.

De hypotheekmarkt is continue in beweging. Ga je verhuizen, dan kun je vaak je aflossingsvrije hypotheek meenemen. Maar wist je dat ook jouw beleggingshypotheek, spaarhypotheek of bankspaarhypotheek onder diezelfde regeling vallen? En zo zijn er nog veel meer zaken die door wetgeving regelmatig veranderen.

En daar komt onze ervaring en expertise als tussenpersoon om de hoek kijken. Anders dan de banken, kunnen wij onafhankelijk adviseren. Zodat jij financieel zo goed mogelijk bent geholpen.

Wij werken uitsluitend in jouw belang en zoeken de beste hypotheekrente en -voorwaarden bij alle geldverstrekkers in Nederland én soms zelfs in het buitenland. Doordat wij onafhankelijk adviseren, krijg jij het beste aanbod wat bij jouw situatie past. Dit geldt ook voor de verzekeringen die je bij een hypotheek kunt afsluiten.

Beste aanbod bij jouw situatie


Bij newfin kan je jouw hypotheek alvast berekenen.

Daarom kies je voor newfin

Beste voorwaarden en scherpe rente

Keuze uit alle hypotheek aanbieders

Deskundig en snel

Gecertificeerde en ervaren adviseurs

Begeleiding gedurende hele hypotheek traject

Creatieve maatwerk oplossingen